За бизнеси

Търсите мотивиран персонал?

Разгледайте възможностите за временна заетост

Какво е временно наемане на персонал?

Наемането на служители от Компанията за временна заетост е преди всичко възможност за динамично реагиране на променящите се нужди от персонал. В индустрии, характеризиращи се със сезонен характер на заетостта, набирането на персонал позволява бързо наемане на временни работници в периоди на повишено производство и плавно намаляване на заетостта в периоди на спад, като по този начин намалява разходите и риска от наемане и освобождаване на работници на пълен работен ден.

Цената за отдаване на персонал включва

Как намираме точните хора?

Стъпка #1
image-home08-1

Служителите, които отдаваме на Вашата компания за изпълнение на определена работа или на работа за определено време, се преценяват според тяхното CV.

Стъпка #2
image-home08-15

 

Ние избираме кандидатите според специфичния им опит, изцяло според Профила на необходимия работник и описанието на задачите.

Стъпка #3
image-home08-5

Актуалните способности на кандидатите се определят на интервю за работа и се наемат само най-добрите.

Кого наемаме?

Ние си сътрудничим с различни клиенти – компании и агенции, от много години и можем ефективно и бързо да набираме служители за почти всеки сектор на икономиката, независимо дали имате нужда от 10, 50 или може би 250 служители? Имаме партньори от много страни, което гарантира, че винаги сме в състояние да предложим персонализирано решение на вашите проблеми с персонала.

Ние сме свикнали да отговаряме на нуждите от гъвкава работна ръка за нашите изпълнители.

Независимо дали става въпрос за краткосрочен или дългосрочен план и малко или голямо количество труд, „Сан Бернардино 1963“ ЕООД винаги е в състояние да реагира бързо. Чрез сътрудничеството с дъщерната компания за подбор на персонал „Агенция Без Граници Джоб Зоун” ЕООД можем да предложим още по-гъвкави кадри от различни индустрии.

Наеми нужния персонал от нас!


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/agencywb/newsite.agencywb.com/wp-content/themes/civi/elementor/widgets/user-form.php on line 93